Навчально-практичний центр
кулінарних професій

Навчально-практичний центр кулінарних професій створений відповідно до наказу директора ВПУ №7 м. Калуша від 23.02.2017 року № 45 і є структурним підрозділом Вищого професійного училища №7 м. Калуша Міністерства освіти і науки України.

Головною метою діяльності НПЦ КП є реалізація завдань щодо вдосконалення практичної підготовки здобувачів освіти з професій «Кухар», «Офіціант», «Пекар», «Кондитер».

Основними функціями Центру є організація випуску продукції харчування та її реалізація, проведення майстер-класів, засідань методичних секцій та інших заходів з питань впровадження новітніх технологій у процес підготовки робітничих кадрів ВПУ №7 з кулінарних професій, надання платних послуг згідно чинного законодавства.