Фахова передвища освіта
Реєстр суб'єктів освітньої діяльності
Сертифікати про акредитацію освітніх програм
Освітньо-професійна програма 192 будівництво та цивільна інженерія
Навчальні плани для підготовки фахових молодших бакалаврів
Освітньо-професійна програма 181 харчові технології
Наказ про ліцензування освітньої діяльності
Програма співбесід
Концепція освітньої діяльності 181 харчові технології
Відомості про інформаційне забезпечення
Відомості про матеріально-технічне забезпечення
Відомості про навчально-методичне забезпечення
Звіт про реалізацію стратегії розвитку фахової передвищої освіти
Каталог вибіркових освітніх компонентів освітньо-професійної програми
Типові критерії оцінювання навчальних досягнень
Договір про академічну доброчесність ТзОВ "ПЛАГІАТ"
Результати моніторингу навчальної діяльності
Положення
- Положення про організацію освітнього процесу, 2022 рік
- Положення про робочу програму навчальної дисципліни
- Положення про іспити та заліки
- Положення про практичну підготовку
- Положення про проведення контрольних заходів
- Положення про силабус освітньої компоненти навчальної дисципліни
- Положення про організацію освітнього процесу, 2023 рік
- Положення про визнання у фаховій передвищій освіті результатів навчання
- Положення про апеляцію результатів підсумкового контролю у формі іспиту
- Положення про індивідуальний навчальний план здобувача фахової передвищої освіти
- Положення про розроблення та реалізацію освітньо-професійних програм
- Положення про вибіркові освітні компоненти освітньо-професійної програми
- Положення про моніторингові дослідження якості освітнього процесу
- Положення про циклову комісію
- Положення про організацію самостійної роботи
- Положення про дисципліни блоку вибіркових освітніх компонентів
- Положення про дипломне проєктування
- Положення про порядок створення та організацію роботи Державної кваліфікаційної комісії
- Положення про порядок проведення анкетування
- Положення про академічну мобільність та індивідуальну освітню траєкторію здобувачів освіти
Силабуси ХТ
- Українська мова за професійним спрямуванням
- Іноземна мова за професійним спрямуванням
- Історія України
- Комп'ютерна техніка
- Технологія виробництва кулінарної продукції
- Організація виробництва в закладах ресторанного господарства
- Барна справа та робота сомельє
- Основи охорони праці
- Фізичне виховання
- Основи правознавства
- Екологія, безпека життєдіяльності та охорона праці
- Біохімія, мікробіологія та фізіологія
- Основи філософських знань
- Соціологія
- Організація обслуговування і сервіс у закладах ресторанного господартсва
- Устаткування закладів ресторанного господарства
- Програма безпеки харчування та НАССР
- Основи стандартизації та контролю якості харчової продукції
- Навчальна практика
- Неорганічна, фізична і колоїдна хімія
- Органічна хімія
Силабуси БЦІ
- Українська мова за професійним спрямуванням
- Іноземна мова за професійним спрямуванням
- Історія України
- Основи комп'ютерних технологій
- Основи охорони праці, безпека життєдіяльності та цивільного захисту
- Електротехніка в будівництві
- Фізичне виховання
- Основи правознавства
- Основи екології
- Основи філософських знань культурології, соціології
- Вища математика
- Інженерна геодезія
- Геодезична практика
- Експлуатація будівель і споруд
- Будівельне матеріалознавство