Фахова передвища освіта


Реєстр суб'єктів освітньої діяльності
Сертифікати про акредитацію освітніх програм
Освітньо-професійна програма 192 будівництво та цивільна інженерія
Навчальні плани для підготовки фахових молодших бакалаврів
Освітньо-професійна програма "Виробництво харчової продукції, 2024 рік
Освітньо-професійна програма "Виробництво харчової продукції, 2025 рік
Наказ про ліцензування освітньої діяльності
Програма співбесід
Концепція освітньої діяльності 181 харчові технології
Відомості про інформаційне забезпечення
Відомості про матеріально-технічне забезпечення
Відомості про навчально-методичне забезпечення
Звіт про реалізацію стратегії розвитку фахової передвищої освіти
Каталог вибіркових освітніх компонентів освітньо-професійної програми "Виробництво харчової продукції"
Каталог вибіркових освітніх компонентів освітньо-професійної програми "Будівництво та цивільна інженерія"
Типові критерії оцінювання навчальних досягнень
Договір про академічну доброчесність ТзОВ "ПЛАГІАТ"
Результати моніторингу навчальної діяльності
Оцінювання освітньо-професійних програм
    Оцінка якості викладання дисциплін, що формують загальні компетентності на думку здобувачів освіти ОПП "Будівництво та цивільна інженерія"
    Оцінка якості викладання дисциплін, що формують спеціальні компетентності на думку здобувачів освіти ОПП "Будівництво та цивільна інженерія"
    Оцінка якості викладання "Дисциплін за вибором здобувачів освіти" на думку здобувачів освіти ОПП "Будівництво та цивільна інженерія"
    Оцінка якості викладання дисциплін, що формують загальні компетентності на думку здобувачів освіти ОПП "Виробництво харчової продукції"
    Оцінка якості викладання дисциплін, що формують спеціальні компетентності на думку здобувачів освіти ОПП "Виробництво харчової продукції"
    Оцінка якості викладання "Дисциплін за вибором здобувачів освіти" на думку здобувачів освіти ОПП "Будівництво та цивільна інженерія"
    Анкета для стейкхолдерів
Положення
Силабуси ХТ, 2024 рік
Силабуси БЦІ, 2024 рік