Відпрацювання практичних навиків з професії «Кухар» у Центрі кулінарних професій
У ВПУ № 7 м. Калуша уроки професійно-практичної підготовки з професії «Кухар» проходять в лабораторії Центру кулінарних професій.
Заняття з учнями проводять майстри виробничого навчання Вітюк Л.Б., Акімова О.М., Дорошенко С.М., Семенченко Н.М., Мазніченко Т.М., Солюк В.В.
У Центрі створені всі умови для відпрацювання практичних навиків цієї важливої і такої затребуваної професії. Навчаючись, учні стають професіоналами. Їх вчать креативному мисленню, творчості і глибоких знань технології приготування.
За складом звичні продукти в процесі приготування несуть в собі нові смакові якості, які притаманні сучасним гурманам.
Подача, оформлення, нетрадиційні способи теплової обробки і технології приготування деяких страв несуть зміну традиційного мислення, як наприклад страва «теплий салат».
Сучасному відвідувачу потрібно, щоб страва не тільки втамовувала голод, але й несла естетичне задоволення.















Такі страви задовольнять найвибагливішого клієнта!