Свято педагогічної і професійної майстерності

11 лютого 2021 року проходило спільне засідання методичних комісій викладачів та майстрів сфери обслуговування і методичної комісії викладачів-словесників у форматі творчого звіту. Підвищення кваліфікації, стажування, участь в освітніх проєктах, впровадження нових педагогічних і виробничих технологій, випуск власних методичних розробок і щоденна робота з учнями – це є будні педагогічного працівника. Для того, щоб побачити результат їх роботи, потрібні такі творчі зустрічі.

Глибоку зацікавленість викликав відеоурок з англійської мови про обслуговування відвідувачів у ресторані, який розробила викладач Мендела Т.М. Його будуть використовувати під час дистанційного навчання.

Викладач Кравчук О.Д. презентувала свою методичну розробку «Кулінарія в творах художньої літератури», а майстер виробничого навчання Акімова О.М. проілюструвала спогади про кулінарні традиції родини Івана Яковича Франка автентичними стравами: грибною юшкою з пирогами та здавна традиційним медівником.

Методична служба училища створила свято педагогічної і професійної майстерності.