Всеукраїнський тиждень професійної (професійно-технічної) освіти

«Традиційна їжа українців в осінньо-зимовий період» – майстер-клас з технології приготування національних страв Івано-Франківської області

Міністерство охорони здоров’я України висловило подяку викладачу ВПУ №7 м. Калуша Світлані Когут, яка працювала в команді Євгена Клопотенка із залученням інших фахівців галузі громадського харчування в соціальному проєкті Cult Food з покращення культури харчування.

Як голова методичної комісії, Когут С.Б. із командою училища провели польові дослідження національних страв регіону і розробили пропозиції з покращення культури харчування в осінньо-зимовий період. На фестивалях і гастрономічних конкурсах вони займають призові місця і позитивні відгуки гурманів.

На уроках професійно-теоретичної підготовки кулінарних професій здобувачі освіти розробляють технологічні карти автентичних страв українців, куди входять соління, квашення, страви з буряка, картоплі, а викладач Надія Яросевич запропонувала оригінальний десерт з гарбуза.

Осінь багата на урожай і щедра на таланти!

Майстер-клас з використання будівельних матеріалів «Декоративне опорядження поверхонь будівельними матеріалами за сучасним стилем»

Майстер-клас з використання будівельних матеріалів «Декоративне опорядження поверхонь з використанням трафарету»

«Гра кольорів» – майстер-клас з використанням будівельних матеріалів ТМ «Śnieżka»

«Дизайн інтер’єру» – захист учнівського проєкту з дизайну інтер’єру навчального Кабінету

Професійний тренінг «Зроби своє життя успішним»