Профорієнтаційний майстер-клас по виготовленню шоколадного потрісканого печива
4 травня 2023 року в кондитерській майстерні Вищого професійного училища №7 м. Калуша відбувся профорієнтаційний майстер-клас по виготовленню шоколадного потрісканого печива для здобувачів освіти 9-А класу Калуського ліцею № 3. Майстер виробничого навчання Тетяна Лизень презентувала учням популярні рецепти різних видів тіста та ознайомила з технологією приготування потрісканого печива.
Наші гості з азартом взялися до роботи! Вони відчули себе справжніми кондитерами і з допомогою майстрів виробничого навчання Тетяни Головецької та Наталії Семенченко замісили, сформували і спекли свої солодкі шедеври. Дякуємо викладачці трудового навчання та класному керівникові 9-А класу Оксані Василівні Феняк за те, що прийняла наше запрошення і готова до творчих експериментів разом зі своїми вихованцями.
А ми запрошуємо випускників 9-х та 11-х класів здобути професію "Кухар; кондитер" і стати справжніми фахівцями кулінарного чи кондитерського мистецтва!

























